Acasa
Tel : 0757.562.332
Suport Clienti

Acces Clienti

Termeni si Conditii

Newsletter
Conecteaza-te cu noi..
Procedura Proiecte

Fiecare proiect si idee sunt unice, dar urmatorii pasi au aratat cea mai mare corelatie cu succes la proiectele ADVANCED CALL pana in prezent. Toti acesti pasi la nivel  global depind de puncte cheie si rezultatele atinse pentru a muta proiectul mai departe. Echipa noastra  experimentata de manageri de proiect sunt aici pentru a te ghida prin tot procesul cu claritate si usurinta.

In primul rand, ascultam. Colaborarile de succes implica intotdeauna o comunicare clara si o intelegere profunda a afaceri clientului si obiectivele sale. Aceasta uneori consta in intalniri multiple si familiarizarea cu firma noastra si membrii echipei noastre.

1. CONSULTATIE

Noi colaboram ca o echipa pentru a aduce toate elementele proiectului sub o singura umbrela. In acest pas se aloca designerii si dezvoltatorii adecvati si sunt create etapele cheie ale proiectului. Pana la sfarsitul acestei faze, toate partile implicate sunt pe aceeasi lungime de unde, si toate partile au o  întelegere a întregului proiect. Noi vom nota toate constatările si detaliile proiectului tau si vom începe conturarea sau vom schita concepte pentru propunere.


2. STRATEGIE

Noi prezentam clientului o propunere completa, care descrie si evidentiaza întregul proiect.Propunerea enumeră toate detaliile privind modul de  abordareaa acelui proiect. Propunerile noastre ofera si informatii despre compania noastra precum si alte servicii pe care le oferim. Ni s-a spus de multe ori cat de atractive si transparente sunt propunerile noastre!


3. PROPUNEREA

Ne  asezam din nou la masa si rafinam  termenele, obiectivele misiunii si succesul general al proiectului. Aceasta este partea cea mai esentiala a întregului proces, aceasta servind ca fundament al definiri etapelor principale si al duratei de desfasurare a intregului proiect.


4. PLANIFICAREA

Aceasta este partea distractiva!  Luam conceptul proiectului si layout-ul creat în faza a doua a proiectului, si il transpunem in varianta finala. Lucram indeaproape cu tine pentru a asigura ca designul nostru reprezinta integritatea si spiritul brand-ului tau.


5. DESIGN

Vom lucra cu tine de-a lungul procesului de dezvoltare, subliniand fiecare detaliu a modului în care proiectul ar trebui să functioneze. Toate proiectele noastre sunt supuse unor teste de performanta. Noi oferim, de asemenea, servicii de asigurare a calitatii, astfel incat ne asiguram ca, la lansare, proiectul tau va fi gata pentru utilizatori si pentru a începe explorarea acestuia.


6. DEZVOLTARE

Acum, că sunteti  indragostit peste cap de creatia ta personalizata, noi vom face ultimele retusuri si o ultima revizuire generala a proiectului. Apoi vom genera factura finala si vom pregatii fisierele pentru livrare. În cele din urma, tot proiiectul tau este arhivat pentru pastrare.


7. FINALIZARE PROIECT

Frecvent ne ajutam clientii nostri  sa promoveze proiectele lor pe mai multe medii de marketing. Ne place sa ramanem in contact cu clientii nostri si urmarim cresterea succesul acestora cu firma noastra de partea lor!


8. MARKETING si PROMOVARE

Noi lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a actualiza, mentine si dezvolta  noi caracteristici pentru proiectele lor.


9. MANAGEMENT