Acasa
Tel : 0757.562.332
Suport Clienti

Acces Clienti

Termeni si Conditii

Newsletter
Conecteaza-te cu noi..
De ce ADVANCED CALL?
Noi oferim mai mult decat servicii extraordinare  
Aici sunt 5 din multele motive pentru care ati alege ADVANCED CALL
1. Nu inchidem niciodata

Noi suntem cu adevarat o companie 24/7/365.

2. Suntem accesibili

Cand consideri cu adevarat toate ofertele - adunind toate serviciile oferite, fara urma de indoiala oferim cel mai bun raport pret/calitate. In cele mai multe cazuri vom avea oferte similare sau mai bune decit ale competitorilor de aceasi marime cu noi. Citeodata trebuie sa privesti imaginea de ansamblu, nu doar pretul si sa incluzi in calcul si calitatea, disponibilitatea si suportul acordat clientilor. Este intotdeauna un cost suplimentar in a alege doar “varianta cea mai ieftina”.

3. Echipa extraordinara

Talentul are radacini adanci in cadrul companiei noastre. Acest lucru înseamna o experienta mai buna pentru tine. Poate ca a lucra la Advanced Call poate fi o experienta grozava,  dar interviul de angajare nu este deloc distractiv. Interviurile noastre (fara carti sau Google) dureaza de obicei 2 ore si sunt foarte amanuntite (da, le oferim si un Red Bull). Pur si simplu, vom gasi si angaja cei mai talentati indivizi  si muncim mult pentru ai mentine in compania nostra.

4. Folosim ultimele tehnologii

Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si strategii de marketing. Trebuie sa gandesti in afara cutiei, pentru a vedea întreaga cutie în primul rand. In industria IT si media, tehnologia este in continua schimbare si niciodată nu se opreste, de accea este de datoria noastra sa aducem toate optiunile  disponibile clientilor cit mai curind, pastrand în acelasi timp si obiectivul general in perspectiva!

5. Ne plac provocarile

La fel ca toate lucrurile complexe, exista intotdeauna obstacole neprevazute si blocaje care întrerup fluxul unui proiect. Atunci cand ceva neasteptat se intampla care afecteaza un proiect, acceptam imediat provocarea si facem tot ce putem pentru a depasii obstacolul.

GoogleSearchAdvertising.pdf